Ohjelmahaku

Kuva: Jari Kuskelin

 

Muusikot, näyttelijät, tanssijat, tietelijät, taiteilijat, maagikot, hovinarrit, tulennielijät… Tervetuloa osaksi Sotahuutoa!

 

Sotahuuto rakentuu lauantai- ja sunnuntaipäivien taisteluiden ympärille. Tapahtumaviikonloppuna on kuitenkin tilaa monenlaiselle muullekin kiinnostavalle ohjelmalle. Haemmekin esiintyjiä, ohjelmanvetäjiä ja yhteistyötahoja tekemään Sotahuudosta unohtumatonta kokemusta. Täytä vain ohjelmahaku, niin olemme teihin yhteydessä ja sovimme yksityiskohdista.

Toivomme rohkeasti yhteydenottoja erilaisista ohjelmista! Ohjelmat voivat olla vaikkapa musiikkiesityksiä tai rajatummalle porukalle järjestettyjä luentoja tai minilarppeja ennakkoilmoittautumisineen. Pidemmille ja lyhyemmille ohjelmanumeroille on näissä juhlissa tilaa! Tapahtumapaikalla ei ole yhtä lavaa, jonka ääreen kaikki kerääntyisivät ohjelmanumeroasi seuraamaan, vaan ohjelmaa sijoitellaan eri puolille tapahtuma-aluetta. Täyttämällä lomakkeen, saat selkeän ajan ja paikan ohjelmanumerollesi.

 

Huomaa, että haku on tarkoitettu vapaaehtoisille omakustanteiselle ohjelmalle. Tapahtumaorganisaatio auttaa mahdollisuuksien mukaan ohjelman järjestäjiä toteuttamaan visioitaan, mutta korvausta ohjelmasta ei makseta. 

 

Sotahuudon 2023 teema on Liekki syttyy ja sen viitekehys on Jeanne d’Arcin tarina. Ohjelmanvetäjät saavat halutessaan huomioida teeman ja viitekehyksen, mutta se ei ole pakollista.