Sotahuudo 2022 pääjärjestäjähaku

Hae pääjärjestäjäksi

 Sotahuuto 2022-tapahtuman pääjärjestäjähaku on auki!  Viimeinen päivä toimittaa hakemus on sunnuntai 17.10.2021. Tämän jälkeen yhdistyksen hallitus käsittelee hakemukset ja tiedottaa jatkosta.

 

Voit hakea järjestämään vuoden 2022 Sotahuutoa joko valmiilla pääjärjestäjätiimillä ja suunnitelmalla tapahtuman järjestämisestä, tai hakea osaksi järjestystiimiä, joka muodostetaan hakijoiden joukosta.

Hae pääjärjestäjäksi toimittamalla vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hallitus@sotahuuto.fi. Toivomme sinulta halua luoda yhteinen kokemus boffaajalta boffaajalle ja, että hakemuksessasi ovat ainakin seuraavat tiedot:

 

  • Pääjärjestäjien nimet ja vähintään yhden henkilön puhelinnumero ja sähköposti
  • Haetteko kokonaisena järjestäjätiiminä vai osaksi hakijoista muodostettavaa tiimiä

Mikäli teillä on jo suunnitelmia esimerkiksi tapahtumapaikan ja vastuunjaon suhteen näkisimme mielellämme myös alustavan suunnitelman sisältäen ainakin oman vision ja jonkin tasoisen ajatuksen kuka on vastuussa. Suosittelemme myös miettimään kuinka järjestetään logistiikka, leiriytyminen, varainhankinta, tiedotus, graafinen suunnittelu, web-hallinta, infrastruktuuri, välinetarkastus, kesäteatteri ja proppaus, kenties mahdollisia vastuuhenkilöitä myöten. Tärkeintä on kuitenkin saada pääjärjestäjätiimi, jonka vastuulla asioiden hoituminen tulee olemaan

 

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä. Jos pääjärjestäjähausta nousee kysymyksiä, laita sähköpostia osoitteeseen hallitus@sotahuuto.fi.

 

 

Hae oppihenkilöksi

Haluamme yhdistyksenä vahvistaa tapahtuman jatkuvuutta tarjoamalla mahdollisuuden osallistua jo vuoden 2022 tapahtuman tekemiseen ns. oppihenkilönä. Viimeinen päivä toimittaa hakemus on sunnuntai 17.10.2021.

 

Oppihenkilö ei ole päävastuussa tapahtuman järjestämisestä, vaan toimii vuoden 2022 pääjärjestäjätiimin apuna yksilöllisesti sovitussa laajuudessa. Tämä parhaimmillaan mahdollistaa sekä työtaakan jakautumista useammalle henkilölle 2022 järjestäjien osalta, että luo konkreettisempaa ymmärrystä mitä tapahtuman järjestämiseen kuuluu. Oppihenkilönä toimiminen luo hyvää pohjaa pääjärjestäjäksi ryhtymiseen seuraavana vuonna.

 

Hae oppihenkilöksi toimittamalla vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hallitus@sotahuuto.fi. Toivomme sinulta valmiutta oppia uutta ja että hakemuksessasi ovat ainakin seuraavat tiedot:

  • Nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi
  • Mikä osa-alue Sotahuuto-tapahtuman järjestämisessä sinua kiinnostaa

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä. Jos oppihenkilöhausta nousee kysymyksiä, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen hallitus@sotahuuto.fi .