Sotahuuto 2021: Petäjävesi, 20.-22.8.

Rex totius Britanniae!

Tämän vuoden Sotahuuto järjestetään Petäjävedellä Piesalan tilan mailla 20.–22.8.2021.
Otamme tapahtuman järjestämisessä huomioon ajankohtaisen koronatilanteen parhaamme mukaan.
Jos pandemiatilanne vaikuttaa siltä että Sotahuudon kaltainen ja kokoinen tapahtuma on mahdotonta järjestää, tapahtuma perutaan viimeistään kuukautta ennen virallista tapahtumapäivämäärää.

Tapahtumapaikka

Tapahtuman taustatarina

Tämän vuoden historiallisena taustatarinana toimivat Brunanburhin taisteluun johtaneet tapahtumat sekä sen jälkimainingit (n. 918 – 939), jotka yhdistivät Englannin kuningaskunnan.

Lue lisää

Osallistu kävijänä

Sotahuuto 2021 -tapahtumaan pääset ilmoittautumaan etukäteen ilmoportaalin kautta 30.7.2021 asti, jonka jälkeen aukeaa jälki-ilmoittautuminen, jossa pääsee vielä viime tingassa mukaan. Ilmoittaudu tästä!

Ennakkoilmoittautumisessa voi tapahtumaan osallistumisen lisäksi ostaa itselleen tapahtumaan vakuutuksen, ruokailun tai Sotahuuto 2021 t-paidan.

Tapahtuman tarkempi ohjelma

Kävijöille

Osallistu työvoimana

Sotahuuto 2021 etsii työvoimaa. Sotahuuto etsii mm. taustatarinan npc:itä, ensiapuhenkilöitä, järjestyksenvalvojia, liikenteenohjaajia ja yleistä työvoimaa.

Lue lisää

Säännöt & Muutokset

Sotahuuto 2021 säännöt

Sääntömuutokset:

  1. Varsiaseita saa tehdä nykyään 22 mm ja 25 mm lasikuidusta, kunhan ne ovat yli 180 cm pitkiä.
  2. Keihäissä 25 mm lasikuitu kirjattu sääntöihin ilman rajoitusta pituudelle. 
  3. Keihäistä ja varsiaseista poistettiin kohta “kaksi yhteen liimattua putkea”. TÄMÄ EI KIELLÄ NÄITÄ ASEITA, VAAN YHDENMUKAISTAA SÄÄNTÖJÄ.
  4. Tarkennettiin itseensä liimautuvien teippien käyttöä. 
  5. Heittokeihäille asetettiin maksimimitaksi 120 cm.
  6. Kaukotaisteluaseiden kaikki paitsi maastosta kimmonneet kimmokkeet aiheuttavat vahinkoa. Eli jos epäonnistut torjunnassa ja otat osuman, otat vahinkoa.

Tavaroiden tarkastukset

Sotahuuto 2021 -tapahtumassa käytettävät panssarit ja aseet on tarkastettava ennen taisteluiden alkamista.

 

Tarkastajana voi toimia pääjärjestäjän tähän hyväksymä henkilö. Varusteita voi tarkastuttaa ennakkoon pääpanssari-, ase-, tai jousitarkastajalla tai heidän nimeämillään tarkastajilla. Tänä vuonna tapahtuman pääpanssaritarkastaja on Rasmus Rautavuori, pääasetarkastaja on Arttu Partanen ja pääjousitarkastaja Mikko Nuojua.

 

Ennakkotarkastuksista saa lisätietoa Sotahuudon facebook-ryhmästä sekä tämän sivuston kautta.

 

Ase- ja panssaritarkastukset hoidetaan leiriytymisalueella ja jousi- ja nuolitarkastukset hoidetaan erikseen ilmoitetulla sijainnilla.

 

Pyrimme ennakkotarkastajien määrää lisäämällä siirtämään tarkastukset mahdollisuuksien mukaan kokonaan pois Sotahuuto-tapahtuman perjantai-illalta. Kannattaa tarkastuttaa mahdollisimman paljon varusteita ennakkoon, jotta tapahtuman alku on mahdollisimman sulava kaikille osapuolille. Yksittäisiä varusteita voi sopia tarkastettavaksi Sotahuutoperjantaina 20.8. päätarkastajien kanssa.

Tulokset

Ilmoitamme tulokset tällä sivulla tapahtuman jälkeen.

Pääjärjestäjät

Aleksi Holtari
Aleksi Jalonen
Markus Kilpinen
jarjestaja.tiimi@gmail.com