Tulokset

2022 Tulokset

  1. Savon Rykmentti
  2. Harhamainparvi
  3. Ajan Kaarti
  4. Uudenmaan liitto
  5. Al-Kharid

Täydellinen tulosyhteenveto

Tänne päivitämme tapahtuman jälkeen Sotahuudon voittaja-armeijan ja -ryhmän nimet sekä pistelaskun graafiset esitykset tai linkit grafiikoihin.

Sotahuudon pisteenlasku nojaa armeijoiden skenaariovoittoihin, sekä pisteisiin joita ryhmät jakavat muille ryhmille skenaarioiden perusteella.

Pisteenlaskenta

Pisteytys tapahtuu tuttuun tapaan e-palautelomakkeiden kautta, johon linkki löytyy tästä viestistä (linkkiä saa jakaa kaikkiin kanaviin jotta löytyy helposti ja kattavasti).

LYHYT LINKKI
https://tinyurl.com/sohu22

Ohjeita osallistujille pisteytykseen liittyen:

– Palauttakaa e-laput viimeistään kunkin päivän lopussa (ja ennen viimeistä skenaariota), mieluummin kuitenkin niin pian kuin mahdollista niin järjestäjät voivat olla yhteydessä mahdollisiin palautuksen ongelmiin liittyen.
– Ryhmillä on mahdollisuus ladata palauttamiseen käytettävää puhelinta järjestäjän osoittamassa paikassa
– Respa-skenaarioista tulee täyttää hengissä oleviksi taistelijoiksi 0
– Turvakoodina ryhmä voi käyttää haluamaansa sanaa. Tätä hyödynnetään mahdollisten piste-epäselvyyksien kanssa.
– Suositeltavaa on, että nimeätte pistevastaavan (joka ei ole mielellään sama kuin ryhmänjohtaja), joka täyttää palautelaput heti skenaarion jälkeen – joko suoraan e-palautteena tai paperiversiolle (jonka ryhmä joutuu itse näpyttelemään e-versioksi myöhemmin). Näin ryhmänjohtajalla on aikaa hoitaa ryhmänjohtajan kiireitä (johtajakokouksia ja muita juoksevia asioita)
– Muistakaa raksia lippuihin myös oma lippunne tai armeijalippunne, mikäli se on teillä skenaarion lopussa hallussa. Kentältä ulos juosseet liput eivät ole kenenkään hallussa.
– Elossa olevat kentällä ja elossa olevat ulos juosseet lasketaan ja täytetään lomakkeeseen erikseen.
Kentällä tavataan!