Työvoima

Tänne päivitämme tietoa Sotahuudon rekrytoinnista!

 

Sotahuuto etsii mm. taustatarinan npc:itä, ensiapuhenkilöitä, järjestyksenvalvojia, liikenteenohjaajia ja yleistä työvoimaa. Palkkioksi työpanoksesta tarjoamme jokaiselle työvoimana toimivalle vähintään ilmaisen osallistumisen tapahtumaan, sekä pidemmillä työvuoroilla muita etuja.

 

 

Kesäteatteri/NPCt

Etsimme neljää esiintymisintoista yksilöä NPC-rooleihin tämän vuoden Sotahuutoon 20.-22.8.! Sotahuudon NPC:t ovat kehyskertomukset neljän eri armeijan johtajia (Englanti, Dublin, Skotlanti sekä palkkakirveet), ja armeijoiden johtajat ovat alustavasti (lähteiden mukaan) miehiä, mutta roolin esittäjän sukupuolella ei ole väliä.
 
NPCn toimenkuvaan kuuluu n. 5 kertaa lauantain ja sunnuntain aikana kehyskertomusesityksissä esiintymistä, sekä selviytymisen ja jännityksen hetkiä itse skenaarioissa. Armeijoita saa myös ajoittain ohjata ja huutaa paikalleen. NPC-henkilöstölle tarjotaan vastineeksi viikonlopun suorituksesta tapahtumaosallistuminen, ruokailu sekä tapahtumapaita.
 
Omat viikinkiaikateemaiset vaatteet ja varusteet ovat tässä hommassa ehdoton plussa riippumatta siitä ketä neljästä armeijajohtajasta päädyt esittämään, mutta kaikkea ei tarvitse omistaa itse, varsinkaan jos ilmoittautuu ajoissa.
 
Lähetä kysymykset ja vapaamuotoinen ilmoittautuminen osoitteeseen: jarjestaja.tiimi@gmail.com!

Järjestyksenvalvojat

Sotahuudon järjestäjätiimi etsii luotettavia ja sitkeitä tyyppejä vastaamaan tapahtuman turvallisuudesta. Mikäli sinulta löytyy siis voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti ja oikeaa asennetta, ota yhteys Sohun jv-vastaavaan.
 
Ns. pohjamäärä tehtäville työtunneille koko viikonloppuna on 4h, josta tarjoamme vastineeksi ilmaisen tapahtuman. Siitä kun lähtee ylöspäin, on mahdollisuus kustantaa itselleen ruokailut, vakuutukset ja muuta extrapalkintoa hyvästä työstä.👍 Ja totta kai järjestäjätiimi kirjoittaa sinulle mielellään työtodistuksen jatkoa varten!
Valvontaa kaivataan niin skenaarioiden ajaksi, vapaa-ajalle, kuin myös yöpartiointiin.
 
Kirjoita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen
rasmus.naumoff@outlook.com. Sisällytä hakemukseen ainakin aiempi kokemuksesi vastaavista tehtävistä lyhyesti, toiveesi vuorojen sijoittelusta ja pituudesta, sekä tietenkin jv-korttisi numero.

Ensiapu

 
Sotahuuto kaipaa jälleen sankaritekijöitä ensiapuun varmistamaan että kaikilla on turvallista ja kivaa, eikä pikku haaverit ei menoa pysäytä.
Jos siis omistat vielä elokuussa voimassa olevan ensiapu-kortin, alan koulutuksen, tai kokemusta on aikaisemmin sotahuudon ea:ssa toimimisesta, niin laita viestiä, ja varaa itsellesi hieno kokemus auttavana enkelinä suurten taistelijoiden tueksi.
Otamme myös x määrän uusia kokeilun haluisia ihmisiä töihin, joilla ei ole korttia tai kokemusta, vähän niinkuin harjoittelijoiksi. Ensi vuonna tämä “harjoittelu” lasketaan kokemukseksi, jos vaikka sattuukin tykästymään hommaan. 😊
 
Työskentelymahdollisuudet alkavat 4h satsista ihan koko tapahtuman keston ajaksi, eli variaatiota on runsaasti. Palkitsemme myös tekijät erilaisin luontaiseduin, kuten ilmainen tapahtuma, ilmainen tapahtuma+ruoka, jne riippuen siitä miten paljon hommia tekee.
 
Jos yhtään kiinnostaa, niin laittakaa viestiä allekirjoittaneelle, kommentoikaa fbssä ilmoituksen alle, tai vaikka säpöllä höpötellään jos ei muuta keksitä 😃
Terveisin
Nanna Kettunen
Sotahuudon EA-vastaava
Btw. Emme tänäkään vuonna laske kentälle kengättömiä taistelijoita ilmeisen turvallisuusriskin vuoksi. Emme myöskään salli mitään epämääräisiä variaatiota kengistä kuten jalkoihin sidottuja muovipusseja. Paljasjalkakengät on ok luonnollisesti.
Valitukset saa ohjata pääjärjestäjälle, joka pahoittelee teille asiaa, mutta ei muuta mitään.