Työvoima

Tänne päivitämme tietoa Sotahuudon rekrytoinnista!


Kuten ennenkin,
Sohahuudon järjestyminen vaatii suuren määrän vapaaehtoistyötä. Tule auttamaan
tapahtuman järjestelyissä ja ilmoittaudu työntekijäksi. Tarvitsemme nyt
erityisesti tekijöitä seuraaviin tehtäviin:

Pääjärjestyksenvalvoja

Häirintäyhteyshenkilö

Yleistyövoima

NPC

Ilmoittaudu jarjestaja.tiimi@gmail.com


Palkkioksi työpanoksestasi saat vähintään ilmaisen tapahtuman. Pidemmillä työvuoroilla voit saada lisäetuja kuten esimerkiksi ilmaisen ruokailun tapahtumassa tai arvostetun “Staff” tekstillä varustetun SoHu t-paidan. 

Kesäteatteri/NPCt

 
Lähetä kysymykset ja vapaamuotoinen ilmoittautuminen osoitteeseen: jarjestaja.tiimi@gmail.com!

Järjestyksenvalvojat

Sotahuudon järjestäjätiimi etsii luotettavia ja sitkeitä tyyppejä vastaamaan tapahtuman turvallisuudesta. Mikäli sinulta löytyy siis voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti ja oikeaa asennetta, ota yhteys Sohun jv-vastaavaan.
 
Ns. pohjamäärä tehtäville työtunneille koko viikonloppuna on 4h, josta tarjoamme vastineeksi ilmaisen tapahtuman. Siitä kun lähtee ylöspäin, on mahdollisuus kustantaa itselleen ruokailut, vakuutukset ja muuta extrapalkintoa hyvästä työstä.👍 Ja totta kai järjestäjätiimi kirjoittaa sinulle mielellään työtodistuksen jatkoa varten!
Valvontaa kaivataan niin skenaarioiden ajaksi, vapaa-ajalle, kuin myös yöpartiointiin.
 
Kirjoita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen
jarjestaja.tiimi@gmail.com! Sisällytä hakemukseen ainakin aiempi kokemuksesi vastaavista tehtävistä lyhyesti, toiveesi vuorojen sijoittelusta ja pituudesta, sekä tietenkin jv-korttisi numero.

Ensiapu 2022

Moi kaikille entiteeteille ja ihmisoletetuille.
Sotahuuto kaipaa jälleen sankaritekijöitä ensiapuun varmistamaan että kaikilla on turvallista ja kivaa, eikä pikku haaverit ei menoa pysäytä.
Jos siis omistat vielä sohussa voimassa olevan ensiapu-kortin, alan koulutuksen, tai kokemusta on aikaisemmin sotahuudon ea:ssa toimimisesta, niin laita viestiä, ja varaa itsellesi hieno kokemus sodan sankarina. Erityisen tärkeän ea -henkilöistä tekee sen, että jos ei ole heitä, ei ole muutakaan, koska turvallisuus ennen kaikkea.
Otamme myös x määrän uusia kokeilun haluisia ihmisiä töihin, joilla ei ole korttia tai kokemusta, vähän niinkuin harjoittelijoiksi. Ensi vuonna tämä “harjoittelu” lasketaan kokemukseksi, jos vaikka sattuukin tykästymään hommaan 😊
Työskentelymahdollisuudet alkavat 4h satsista ihan koko tapahtuman keston ajaksi, eli variaatiota on runsaasti. Palkitsemme myös tekijät erilaisin luontaiseduin, kuten ilmainen tapahtuma, ilmainen tapahtuma+ruoka, jne riippuen siitä miten paljon hommia tekee.
Jos yhtään kiinnostaa, niin laittakaa viestiä allekirjoittaneelle fb:ssä tai sähköpostia  jarjestaja.tiimi@gmail.com. 
Emme tänäkään vuonna laske kentälle kengättömiä taistelijoita mitä ilmeisimmän turvallisuusriskin vuoksi. Emme myöskään salli mitään epämääräisiä variaatiota kengistä kuten jalkoihin sidottuja muovipusseja. Paljasjalkakengät on ok luonnollisesti. Tänä vuonna en kuuntele tästä napitusta yhtään, vaikka olisit kuinka spesiaali lumihiutale, joka on koko elämänsä kävellyt paljain jaloin. #NoupEiNejSorryNotsorryKoettekaapärjätä.
Valitukset saa ohjata pääjärjestäjälle, joka pahoittelee teille asiaa, mutta ei muuta mitään.
Terveisin
Nanna Kettunen
Sotahuudon EA-vastaava
 
 

Nuolitarkastajarekry

Nuolitarkastajarekry tarkemmin facebookissa