The volunteer application

Ilmoittaudu mukaan tekemään Sotahuutoa 2024!

Sotahuuto järjestetään vapaaehtoisvoimin. Tämä tarkoittaa, että juuri sinä voit olla kaikkien ihailema työn sankari! Erilaisia vapaaehtoishommia löytyy laidasta laitaan sekä skenaarioiden aikana että niiden ulkopuolella tehtäväksi. Halutessasi kirjoitamme sinulle työtodistuksen osallistumisestasi. 

Syksyn aikana jätetyt vapaaehtoishakemukset on myös otettu huomioon, eli jos olet jo jättänyt hakemuksen sinun ei tarvitse hakea uudelleen! Otamme sinuun yhteyttä kevään aikana. 

PALKITSEMINEN

Tapahtuman aikaiset vuorot: 

4h =  ilmainen tapahtuma

8 h = ilmainen tapahtuma + paita

8 h osittain skenaarioiden aikana tai 8+h milloin vaan = ilmainen tapahtuma + paita + ruokailu

Tapahtumaviikonlopun ulkopuolisten työvuorojen palkitseminen sovitaan tapauskohtaisesti.

Lisäksi kaikille vapaaehtoisille on tarjolla sisä-wc:n käyttömahdollisuus ja taukotila kahvitarjoilulla sekä mahdollisuus sisämajoitukseen. Paljon tunteja tai yöaikaan vuoroja tekevät ovat etusijalla sänkypaikkoja jaettaessa. 

TEHTÄVÄT

ASETARKASTAJA

Asetarkastajana tarkastat tapahtumassa käytettäviä aseita ja kilpiä ennen tapahtumaa ja tapahtumaperjantaina. Kokemus tehtävästä ja aseiden rakentamista katsotaan eduksi.
Pääasetarkastaja 2024: Aleksi Holtari

EA

EA-pisteellä työskenteleviltä vapaaehtoisilta toivotaan voimassaolevaa EA1-korttia. Kokemus ja koulutus alalta katsotaan eduksi. EA-vuorot painottuvat taisteluiden ajalle.
EA-vuorolaiset priorisoidaan tarjolla olevissa sänkypaikoissa.

EA-vastaavat: Sindri Koskinen (ennen tapahtumaa) & Jesse Arokanto (tapahtuman aikana)

HÄIRINTÄYHDYSHENKILÖ

Huolehdit kävijöiden henkisestä turvallisuudesta olemalla tavoitettavissa ja tarjoamalla tarvittaessa keskusteluapua tapahtuman aikana. 

Häirintäyhdyshenkilö-vastaava: Jaakko Rinne

INFO

Infopisteellä olet toivottamassa kävijöitä tervetulleiksi ja vastaamassa osallistujien kysymyksiin tapahtuman aikana. Infossa työskennellessäsi pääset myös avustamaan taisteluiden ulkopuolisen ohjelman järjestelyissä. Infossa työskennellään taisteluiden ulkopuolella.

JOUSI- JA NUOLITARKASTAJA

Jousi- ja nuolitarkastajana tehtävänäsi on varmistaa, että tapahtumassa käytettävät jouset ja nuolet ovat turvallisia ja sääntöjenmukaisia. Tehtävään katsotaan eduksi aiempi kokemus tehtävästä, nuolten rakentamisesta ja käytöstä.
Pääjousitarkastaja 2024: Paula Nykänen

JÄRJESTYKSENVALVOJA

Järjestyksenvalvojana olet mukana vastaamassa tapahtuman turvallisuudesta ja sujuvuudesta. Voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti on toivottava. JV-vuorot painottuvat taisteluiden ulkopuolelle.

Yöaikaan jv-vuoroja tekeville on tarjolla rauhallisia sänkypaikkoja erillisessä rakennuksessa.

JV-vastaava: Saskia Simisker

 

LOGISTIIKKA

Vesihuollon, käytännön infran ja muiden juoksevien asioiden parissa avustaminen tapahtuman aikana. Työtehtäviin voi kuulua mönkijällä ja autolla ajamista.

PANSSARITARKASTAJA

Panssaritarkastajana tehtäväsi on varmistaa, että osallistujien panssarit ovat turvallisia ja Sotahuudon sääntöjen mukaisia.
Pääpanssaritarkastaja 2024: Robert Noopila

SKENAARIOAVUSTAJA

Skenaarioavustajana tehtäviisi kuuluu skenaarioissa tarvittavien proppien ja rajojen asettamista sekä skenaariotavoitteiden valvontaa.

TAPAHTUMAN PYSTYTYS JA PURKU

Tapahtuman rakenteiden kasaamisessa ja purkamisessa auttaminen tapahtuman lähipäivinä ei vaadi erityisosaamista. Lisäksi apukäsiä tarvitaan ohjaamaan liikennettä tapahtumaperjantaina ja -sunnuntaina suurimpien liikenneruuhkien aikaan. 

Otamme vapaaehtoisiin yhteyttä sähköpostitse 3.3. mennessä. Myös tämän päivämäärän jälkeen voi hakea mukaan!

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja voit kysyä osoitteesta jarjestajat@sotahuuto.fi

en_GBEN