Etsitkö ryhmää?

Oman porukan perustaminen saattaa tuntua hankalalta. Monet boffausjoukkueet etsivät kuitenkin aktiivisesti uusia jäseniä osakseen. 

 

Ajan Kaarti

Kuva: Jari Kuskelin

 

”Ajan Kaarti on päämajaansa Helsingissä pitävä kansainvälisesti aktiivinen joukkue, joka ottaa jatkuvasti uusia harrastajia mukaan toimintaansa. Treenejä ja muuta toimintaa on saatavilla paljon. Toimintamme kulmakiviä ovat hauskanpito ja kannustava ilmapiiri – kunnianhimoisia valmennusmahdollisuuksia unohtamatta.

 

Sotahuuto-toiminnassamme tarjoamme jäsenillemme suuren vapauden oman toimintamuotonsa rakentamisessa ja pyrimme mahdollistamaan monipuolisia tapoja taistella ja osallistua. Meidät tunnetaan parhaiten skirmausosaamisestamme, kaksintaistelutaidoistamme ja uniikista Japani-teemastamme. Päävärityksemme on tyylikäs vihreä-musta.

 

Members also welcome in English! We have lots of trainings and other fun! We host international members regularly in events as well!”

 

Eetu Sipilä

 www.eetu.sipila[at]gmail.com

Eetu Sipilä, Suomen boffaajat Discord-server(i)

Galenien veljeskunta

Kuva: Jari Kuskelin

 

”Galenien veljeskunta on perustettu Tampereelle paikalliseksi joukkueeksi syksyllä 2006. Galenit ovat antiskirmish/skirmisryhmä eli olemme linjaryhmiä kevyempi ja nopeampi. Tarkoituksemme onkin suojata oman puolen sivuja ja selkää tai tarvittaessa hyökätä vastustajan linjan selustaan. Galeneiden nimi on saanut inspiraationsa Pirkanmaan Boffaajien lyhenteestä PB, joka on myös lyijyn kemiallinen merkki. Galeniitti on yksi tärkeimpiä lyijymalmeja.

 

Tarkoituksemme on olla matalan kynnyksen boffausryhmä, jossa voit kehittyä aloittelijasta taitavaksi boffaajaksi. Treenaamme Tampereella avoimissa treeneissä talvisin kerran ja kesäisin kahdesti viikossa ja pidämme toisinaan yhteisiä lautapelipäiviä. Ryhmällämme on hyvä reilun pelin henki ja haluamme pitää siitä kiinni myös rekrytoidessa. Ryhmässämme on n. 10 henkeä. 

 

Jere Leppä

0405047973

jere.leppa[at]gmail.com”

Maahinkaiskaarti

Kuva: Maahinkainen

 

”Etsitkö haastavaa ja palkitsevaa uraa tai pätkätyötä dynaamisessa tiimissä? Maahinkainen etsii juuri sinua! Etsimme lahjakkaita ja kunnianhimoisia yksilöitä, jotka ovat innostuneita kehittämään taitojaan ja luomaan merkittävää vaikutusta sotahuutokentällä.

 

Työmme keskittyy pahimpien paikkojen hanskaamiseen sotahuudon tulisimmissa polttopisteissä. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana skenen yhdessä vanhimmista, innovatiivisimmista ja tunnetuimmista brändeistä.

 

Haluamme monimuotoisen ja inklusiivisen tiimin, joten rohkaisemme kaikkia hakijoita hakemaan riippumatta taustastaan, kokemuksestaan tai koulutuksestaan. Tärkeintä on, että olet valmis oppimaan uutta ja puhaltamaan yhteen hiileen.

 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen (0€/kk), kannustavan työympäristön (skenen halutuimmat bileet – MaahinkaisGaala!) ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Jos olet valmis haasteeseen, lähetä hakemuksesi!

 

Toivomme kuulevamme sinusta pian!”

 

Juuso Marttila

juuso.h.marttila[at]gmail.com.

Ryhmä Rämä

Kuva: Jaana Kellberg

 

”Ryhmä Rämä on vuonna 2005 perustettu, pääkaupunkiseudulla toimiva boffausryhmä. Rämä on osallistunut kaikkiin Sotahuuto-tapahtumiin ja ollut myös järjestämässä tapahtumia. Omia treenejä Ryhmä Rämä järjestää Paloheinässä. Ryhmä myös osallistuu tapahtumiin ja treeneihin pääkaupunkiseudulla. Toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä! 

 

Treenivastaava Sami Häggman

Puhelinnumero: 0443222601 

greedie[at]hotmail.com”

Uudenmaan liitto

”Uudenmaan Liitto, kavereiden kesken Uli, on Keravan ja Korson kuningaskunnasta kotoisin oleva urheiluboffaajina profiloitunut joukkue. Uli nauttii hyvistä mätöistä ja vielä paremmasta läbändeeruksesta – välillä on lupa pitää jopa hauskaa.  Perinteisesti Ulin erikoisuuksia ovat olleet kova yksilötaito ja railakkaat laitarynnäköt.

 

Uudenmaan Liitto treenaa Keravalla Savion koululla joka lauantai kello 17-20. Treenit ovat avoimet, aloittelijat ovat tervetulleita. Sisäkaudella ensimmäinen treeni on ilmainen ja muuten kertamaksu 3e. Ulkokaudella huhtikuusta syyskuuhun treenit ovat ilmaiset. Suosittelemme ennen ensimmäistä kertaa ottamaan yhteyttä Rasmukseen tai Uliin. Myös alle 15-vuotiaiden kannattaa ottaa yhteyttä. Laina-aseita löytyy aina, mutta yhteydenotolla varmistat laajemman valikoiman.”

Rasmus Naumoff:

Puhelinnumero: +358 40 0982222

 rasmus.naumoff[at]outlook.com

Facebook: ULi – Uudenmaan Liitto