Etsitkö ryhmää?

Ajan Kaarti

Kuva: Jari Kuskelin

 

”Ajan Kaarti on päämajaansa Helsingissä pitävä kansainvälisesti aktiivinen joukkue, joka ottaa jatkuvasti uusia harrastajia mukaan toimintaansa. Treenejä ja muuta toimintaa on saatavilla paljon. Toimintamme kulmakiviä ovat hauskanpito ja kannustava ilmapiiri – kunnianhimoisia valmennusmahdollisuuksia unohtamatta.

 

Sotahuuto-toiminnassamme tarjoamme jäsenillemme suuren vapauden oman toimintamuotonsa rakentamisessa ja pyrimme mahdollistamaan monipuolisia tapoja taistella ja osallistua. Meidät tunnetaan parhaiten skirmausosaamisestamme, kaksintaistelutaidoistamme ja uniikista Japani-teemastamme. Päävärityksemme on tyylikäs vihreä-musta.

 

Members also welcome in English! We have lots of trainings and other fun! We host international members regularly in events as well!”

 

Eetu Sipilä

www.eetu.sipila[at]gmail.com

Eetu Sipilä, Suomen Boffaajat -Discord-serveri

Graalin Hurtat

”Hei, just sinä siellä! Graalin Hurtat on tiivis, nykyään pienehkö linja-/sekaryhmä, jossa vallitseva tunnelma on hyvä yhteishenki. Porukkaan on helppo päästä mukaan avoimien ihmisten sekä mukaansatempaavien juttujen myötä, vakavaa hauskanpitoa ja hauskaa vakavanpitoa. Härskiltä huumoriltakaan ei pääse välttymään. Ryhmän keski-iän varttumisen myötä kaipaamme uutta verta aktivoimaan ja paikkaamaan vanhoja jermuja. Moni meistä on kovia lautapelailijoita, mutta myös muutamia rooli- sekä videopelaajia löytyy. Ryhmän sisäisiä treenejä ei valitettavasti ole, mutta satunnaisia tapaamisia pyritään järjestämään halukkaille vähintään kerran vuodessa Sotahuudon lisäksi. Olet tervetullut just sellaisena kun oot, HUNAJAA!”

 

graalinhurtat@gmail.com

0453559110

Galenien veljeskunta

Kuva: Jari Kuskelin

 

”Galenien veljeskunta on perustettu Tampereelle paikalliseksi joukkueeksi syksyllä 2006. Galenit ovat antiskirmish/skirmisryhmä eli olemme linjaryhmiä kevyempi ja nopeampi. Tarkoituksemme onkin suojata oman puolen sivuja ja selkää tai tarvittaessa hyökätä vastustajan linjan selustaan. Galeneiden nimi on saanut inspiraationsa Pirkanmaan Boffaajien lyhenteestä PB, joka on myös lyijyn kemiallinen merkki. Galeniitti on yksi tärkeimpiä lyijymalmeja.

 

Tarkoituksemme on olla matalan kynnyksen boffausryhmä, jossa voit kehittyä aloittelijasta taitavaksi boffaajaksi. Treenaamme Tampereella avoimissa treeneissä talvisin kerran ja kesäisin kahdesti viikossa ja pidämme toisinaan yhteisiä lautapelipäiviä. Ryhmällämme on hyvä reilun pelin henki ja haluamme pitää siitä kiinni myös rekrytoidessa. Ryhmässämme on n. 10 henkeä.”

 

Jere Leppä

0405047973

jere.leppa[at]gmail.com

Maahinkaiskaarti

Kuva: Maahinkainen

 

”Etsitkö haastavaa ja palkitsevaa uraa tai pätkätyötä dynaamisessa tiimissä? Maahinkainen etsii juuri sinua! Etsimme lahjakkaita ja kunnianhimoisia yksilöitä, jotka ovat innostuneita kehittämään taitojaan ja luomaan merkittävää vaikutusta Sotahuuto-kentällä.

 

Työmme keskittyy pahimpien paikkojen hanskaamiseen Sotahuudon tulisimmissa polttopisteissä. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana skenen yhdessä vanhimmista, innovatiivisimmista ja tunnetuimmista brändeistä.

 

Haluamme monimuotoisen ja inklusiivisen tiimin, joten rohkaisemme kaikkia hakijoita hakemaan riippumatta taustastaan, kokemuksestaan tai koulutuksestaan. Tärkeintä on, että olet valmis oppimaan uutta ja puhaltamaan yhteen hiileen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen (0 €/kk), kannustavan työympäristön (skenen halutuimmat bileet – MaahinkaisGaala!) ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Jos olet valmis haasteeseen, lähetä hakemuksesi!

 

Toivomme kuulevamme sinusta pian!”

 

Juuso Marttila

juuso.h.marttila[at]gmail.com

Ryhmä Rämä

Kuva: Jaana Kellberg

 

”Ryhmä Rämä on vuonna 2005 perustettu, pääkaupunkiseudulla toimiva boffausryhmä. Rämä on osallistunut kaikkiin Sotahuuto-tapahtumiin ja ollut myös järjestämässä tapahtumia. Omia treenejä Ryhmä Rämä järjestää Paloheinässä. Ryhmä myös osallistuu tapahtumiin ja treeneihin pääkaupunkiseudulla. Toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä!”

 

Treenivastaava Sami Häggman

Puhelinnumero: 0443222601

greedie[at]hotmail.com

Uudenmaan liitto

”Uudenmaan Liitto, kavereiden kesken Uli, on Keravan ja Korson kuningaskunnasta kotoisin oleva urheiluboffaajina profiloitunut joukkue. Uli nauttii hyvistä mätöistä ja vielä paremmasta läbändeeruksesta – välillä on lupa pitää jopa hauskaa.  Perinteisesti Ulin erikoisuuksia ovat olleet kova yksilötaito ja railakkaat laitarynnäköt.

 

Uudenmaan Liitto treenaa Keravalla Savion koululla joka lauantai kello 17–20. Treenit ovat avoimet, aloittelijat ovat tervetulleita. Sisäkaudella ensimmäinen treeni on ilmainen ja muuten kertamaksu 3 e. Ulkokaudella huhtikuusta syyskuuhun treenit ovat ilmaiset. Suosittelemme ennen ensimmäistä kertaa ottamaan yhteyttä Rasmukseen tai Uliin. Myös alle 15-vuotiaiden kannattaa ottaa yhteyttä. Laina-aseita löytyy aina, mutta yhteydenotolla varmistat laajemman valikoiman.”

Rasmus Naumoff

Puhelinnumero: +358 40 0982222

rasmus.naumoff[at]outlook.com

Facebook: ULi – Uudenmaan Liitto

Mannun Vartijat

”Historia kertoo, että Mannun Vartijoita on joskus menneisyydessä nähty Sotahuudossa. Nyt olemme herättäneet boffaustoimintamme uudelleen henkiin, ja teemme paluuta myös Sotahuudon kunnian kentille.

 

Toimintamme on aloittelijoilta aloittelijoille, ja etsimmekin nyt paikkaamme Sotahuudossa melkein puhtaalta pöydältä. Treeneissä kokeilemme kaikkea mihin saamme kyntemme iskettyä, eikä tarvitse huolehtia omasta taitotasosta: Ei me muutkaan mitään osata! Kukaan ei vielä tiedä mitä teemmekään SoHussa 2024. Oletko sinä meidän kanssa luomassa Mantujen vihreäkultaista tulevaisuutta?

 

Treenaamme Joensuun Mutalassa, ja meidät löytyy näppärästi Mantujen nettisivuilta josta löytyy linkki myös Joensuun Geek Society -Discordiin. JGS:n alakanavalta Mannun Vartijat > boffaus löydät ajankohtaisen keskustelun Joensuussa boffaamisesta.”

 

Treenivastaava Sisko Turunen

Sähköposti: mannun.vartijat@gmail.com

Etelän Imperiumi

Keisari kutsuu juuri sinua!

Etelän Imperiumi on 2012 toimintansa aloittanut suuri ryhmä eteläisestä Suomesta, jonka pääpaino on erityisesti pääkaupunkiseudulla. Joukkueen suurimpia vahvuuksia on uusien joukkuelaisten mukaan ottaminen, olit sitten ensikertalainen tai jo vanha tekijä boffauksen parissa. Mustan ja purppuran väreissä pääsee toteuttamaan itseään monissa erilaisissa aselajeissa sekä rooleissa taistelukentällä.Tässä joukkueessa edes taivas ei ole rajana!

 

Sotahuudon lisäksi Etelän Imperiumi pyörittää ympäri vuoden harjoituksia Espoossa, järjestää talkoita, juhlia ja muuta oheistoimintaa sekä pitää alle 15-vuotialle boffausta. Jos haluat toteuttaa itseäsi hyvin organisoidussa ja hyvässä, turvallisessa seurassa, niin tämä on oikea joukkue sinulle!

 

Joukkueenjohtaja: Tapio Suontakanen

www.etelanimperiumi.fi

0505952079

joukkue@etelanimperiumi.fi

Some: Fb, Ig ja TikTok

E.G.O

E.G.O Live, laugh, slay. E.G.O is a growing band of skirmishers out for blood on the battlefield. We are based in Helsinki and part of Alter Ego roleplaying association of University of Helsinki, we are a vicious and nerdy bunch, with endless activities for our members. Beyond our weekly boffering trainings, we host gaming weekends, Tuesday board game evenings and get-togethers, as well as workshops for building boffering weapons, gear and outfits. 
 
Our long-term boffering expertise is raising the next generation of boffer warriors from all walks of life. E.G.O participates in boffering events internationally, from wars to tournaments. Our trainings are weekly and we begin by preparing all our warriors in the basics of boffering. Then we mold you into a warrior of your own making, focusing on your strengths and desired fighting style. 
 
So, what are you waiting for? Join the team, ally with us, or just come train with E.G.O – boffering for all, and all for boffering.
 
-Puhumme myös suomea-
 
Staiven Anttila, Suomen Boffaajat -Discord-serveri
Telegram: @aikaraja
Alterego.fi
fiFI