Etsitkö ryhmää?

Oman porukan perustaminen saattaa tuntua hankalalta. Monet boffausjoukkueet etsivät kuitenkin aktiivisesti uusia jäseniä osakseen. 

 

Uudenmaan Liitto

”Uudenmaan Liitto, kavereiden kesken Uli, on Keravan ja Korson kuningaskunnasta kotoisin oleva urheiluboffaajina profiloitunut joukkue. Uli nauttii hyvistä mätöistä ja vielä paremmasta läbändeeruksesta – välillä on lupa pitää jopa hauskaa.  Perinteisesti Ulin erikoisuuksia ovat olleet kova yksilötaito ja railakkaat laitarynnäköt.

 

Uudenmaan Liitto treenaa Keravalla Savion koululla joka lauantai kello 17-20. Treenit ovat avoimet, aloittelijat ovat tervetulleita. Sisäkaudella ensimmäinen treeni on ilmainen ja muuten kertamaksu 3e. Ulkokaudella huhtikuusta syyskuuhun treenit ovat ilmaiset. Suosittelemme ennen ensimmäistä kertaa ottamaan yhteyttä Rasmukseen tai Uliin. Myös alle 15-vuotiaiden kannattaa ottaa yhteyttä. Laina-aseita löytyy aina, mutta yhteydenotolla varmistat laajemman valikoiman.”

Rasmus Naumoff:

Puhelinnumero: +358 40 0982222

 rasmus.naumoff[at]outlook.com

Facebook: ULi – Uudenmaan Liitto

Ryhmä Rämä

Kuva: Jaana Kellberg

 

”Ryhmä Rämä on vuonna 2005 perustettu, pääkaupunkiseudulla toimiva boffausryhmä. Rämä on osallistunut kaikkiin Sotahuuto-tapahtumiin ja ollut myös järjestämässä tapahtumia. Omia treenejä Ryhmä Rämä järjestää Paloheinässä. Ryhmä myös osallistuu tapahtumiin ja treeneihin pääkaupunkiseudulla. Toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä! 

 

Treenivastaava Sami Häggman

Puhelinnumero: 0443222601 

greedie[at]hotmail.com”

Galenien veljeskunta

Kuva: Jari Kuskelin

 

”Galenien veljeskunta on perustettu Tampereelle paikalliseksi joukkueeksi syksyllä 2006. Galenit ovat antiskirmish/skirmisryhmä eli olemme linjaryhmiä kevyempi ja nopeampi. Tarkoituksemme onkin suojata oman puolen sivuja ja selkää tai tarvittaessa hyökätä vastustajan linjan selustaan. Galeneiden nimi on saanut inspiraationsa Pirkanmaan Boffaajien lyhenteestä PB, joka on myös lyijyn kemiallinen merkki. Galeniitti on yksi tärkeimpiä lyijymalmeja.

 

Tarkoituksemme on olla matalan kynnyksen boffausryhmä, jossa voit kehittyä aloittelijasta taitavaksi boffaajaksi. Treenaamme Tampereella avoimissa treeneissä talvisin kerran ja kesäisin kahdesti viikossa ja pidämme toisinaan yhteisiä lautapelipäiviä. Ryhmällämme on hyvä reilun pelin henki ja haluamme pitää siitä kiinni myös rekrytoidessa. Ryhmässämme on n. 10 henkeä. 

 

Jere Leppä

0405047973

jere.leppa[at]gmail.com”