Joukkuementorit

Omana joukkueena tapahtumaan osallistuminen saattaa tuntua hypyltä syvään päätyyn. Sotahuudon käytännöt saattavat vaikuttaa vierailta, varsinkaan jos kosketusta lajiin ei ole. Syytä huoleen ei kuitenkaan ole, sillä joukkuementorit auttavat!

 

Joukkuementorimme Juha-Matti “Juhi” Marjamaa ja Eetu Sipilä auttavat oman joukkueen perustaneita tai sellaisen perustamisesta haikailevia pääsemään kärryille tapahtuman kulusta ja käytännön asioista. Millä tavoin Sotahuutoon kannattaa varustautua ja mitä asioita ryhmänä tulee ottaa huomioon? Mitkä värit erottuisivat jo olemassa olevien joukkueiden väreistä? Millaisia asioita joukkueen kannattaa ennen tapahtumaa miettiä kentällä pärjätäkseen aina treenaamisesta varustautumiseen? Tällaisten asioiden kanssa Juhi ja Eetu ovat valmiita auttamaan!

Juha-Matti Marjamaa

Juha-Matti Marjamaa hymyilemässä Hornankattila-tapahtumassa

Kuva: Juha-Matti Marjamaa

 

Juhi on pitkän linjan harrastaja, joka aloitti pehmomiekkailun vuonna 2015. Tämän jälkeen hän on osallistunut aktiivisesti erilaisiin pehmomiekkailutapahtumiin. Hän on vetänyt boffaustreenejä usean vuoden ajan Oulussa. Kilpailullista ryhmäpelaamista hän on harrastanut 1996 alkaen. Suurimman osan ajastaan harrastuksiensa parissa hän on toiminut eriasteisissa vastuutehtävissä ja ollut mukana kouluttamassa, kehittämässä sekä johtamassa. Ryhmän rakenteet ja sisäiset liikkuvat osat sekä lajin taktinen puoli ovat kiinnostaneet häntä aina. Juhi on kannustava, innostava ja ennen kaikkea sydämellinen boffaaja, jolla on tarjota ratkaisuja monenlaisiin pulmiin.

 

Juhiin saat yhteyden seuraavilla tavoilla

Sähköposti: juhamatti.marjamaa[at]gmail.com
WhatsApp: 044 292 2292
Discord: Juhin voit löytää Suomen Boffaajat -serveriltä omalla nimellään.

Eetu Sipilä

Pehmomiekkailijoita rynnistämässä kohti taistelua. Keskellä joukkuementori Eetu Sipilä nauttimassa tapatumasta omimmalla tavallaan.

Kuva: Jari Kuskelin

 

Eetu aloitti boffaamisen 2010-luvun alussa. Heti lajin pariin päädyttyään hän aloitti kavereidensa kanssa kasaamaan omaa joukkuettaan, Ajan Kaartia. Oma joukkue oli luonteva valinta, sillä he eivät tunteneet vielä ketään lajin parista. Ajan Kaartin taustalla on vahva teema ja selkeä käsitys siitä, kuinka asiat tehdään. Oman joukkueen kanssa tekeminen onkin kasvanut Eetulla yli vuosikymmenen mittaiseksi matkaksi urheilun, ystävyyden ja seikkailujen sydämeen. Eetulla on kokemusta ja näkemystä siitä, kuinka joukkueen toimintaa voidaan kehittää positiivinen ja kannustava ilmapiiri säilyttäen.

 

Eetuun saat yhteyden seuraavilla tavoilla

Sähköposti: www.eetu.sipila[at]gmail.com
Discord: Eetu on Suomen Boffaajat -serverillä omalla nimellään.

fiFI