Tapahtumapaikka

Saapumisohjeet

  • Evon leirialueen osoite on Saukonojantie 27, Hämeenlinna. Evon retkeilyalue sijaitsee Hämeessä Hämeenlinnan kaupungin ja Padasjoen kunnan alueella, Lammi – Padasjoki -tien (nro 53) varrella. Evolle kertyy matkaa Lammilta noin 20 km, Padasjoelta 25 km, Hämeenlinnasta 50 km, Lahdesta 70 km ja Tampereelta 110 km.

Sotahuudon facebook-ryhmässä sekä Sotahuudon foorumeilla voi huhuilla kimppakyytejä ja yhteisiä bussikyytejä.

  • Evon Retkeilyalue. Leirin osoite Saukonojantie 27, Hämeenlinna
  • Jos saavutte paikalle henkilöautoa isommalla ajoneuvolla, kannattaa olla yhteydessä pääjärjestäjiin.

Leirivastaavan Tervehdys Sohuilijat!

 

Tässä vähän informaatiota miten tulla ja oleskella Sotahuudon alueella:
Saaapuminen tapahtuu Rahtijärventietä, kääntyen Saukonojantielle. Huomioikaa että liikennettä saattaa tulla vastaan joten käyttäkää maltillisia nopeuksia saapuessa. Parkkeeraus löytyy opasteita seuraten, leirien viereen voi ajaa auton purkua ja pakkausta varten, siirtäen sen pois jouhevasti kun auto on purettu/pakattu. 
 
Leiri tullaan jakamaan armeijakunnittain neljään osaan. Välttäkää muitten armeijoiden alueella käyntiä, kuten myös muiden joukkueiden teltoissa käyntiä. 
 
Tulenteko on KIELLETTY leirissä, paitsi kaminoissa jos kaminan alle on laitettu palonkestävä levy. Ruuanlaittaminen onnistuu Grillikatoksissa ja niiden ympäristössä olevilla nuotiopaikoilla. Jos METSÄPALOVAARA on voimassa, tällöin vain Grillikatoksien sisäpuolella. Halkovajoista löytyy puita, mutta suosittelemme ottamaan omia mukaan.
 
Päävesipisteet löytyvät alueen kummastakin päästä, keskellä on 2 vesipumppua myös käytössä. Grillikatoksen vieressä oleva vesisäiliö on tarkoitettu pääasiassa talousvedeksi ruuanlaittoon, vältä juomaveden ottamista siitä. Pienempiä vesipisteitä muodostetaan skenaarioiden lähelle taisteluiden liikkueessa. Suosittelemme myös ottamaan omia isompia kanistereita mukaan. 
 
Käsienpesupisteitä muodostetaan vesipisteiden lähelle ja kiinteästi päävesipisteiden läheisyyteen.
 
Kuivakäymälät on merkattu karttaan joiden lisäksi alueella tulee olemaan bajamajoja.

Majoitusalueet: Punainen – Persia. Vihreä – Illyria. Sininen – Makedonia. Keltainen – Pauravas.