Järjestyssäännöt

Järjestyksenvalvonta

Yleistä järjestystä ja näiden sääntöjen noudattamista tapahtuma-alueella valvovat järjestyksenvalvojat, jotka tunnistaa selkeästi merkityistä huomioliiveistä. Järjestyksenvalvojat ohjaavat tapahtumassa osallistujia ja sivullisia turvalliseen toimintaan, puuttuvat järjestystä uhkaavaan käytökseen ja tarvittaessa poistavat tapahtumasta.

 

Hiljaisuus

Yöllä kaikilla on oikeus lepoon. Majoitusalueiksi merkatuilla alueilla on hiljaisuus kello 23:00-07:00. Iltaa ja yötä saa viettää sille varatuilla ja osoitetuilla alueilla.

 

Tuli

Mikäli metsäpalovaroitus ei sitä estä, on tulen teko sallittua nuotiopaikoilla. Avotulen tekeminen ei leirintäalueella ole sallittua, huomioittehan että mm. kertakäyttögrillit luetaan avotuleksi. Iltaisin alueen lounaisnurkassa on osallistujien käytössä laavullinen nuotiopaikka.

 

Älä jätä tekemääsi tulta valvomatta, ja varaa aina riittävästi sammutustarpeita lähistölle. Alkusammutuskalustoa (vaahtosammuttimia) on sijoiteltu molempien leirintäalueiden sisäänkäynneille, sekä myös nuotiopaikalle, kokoontumispaikalle ja saunalle.

 

Alkoholi

Alkoholilla ei ole asemaa tapahtuman taisteluissa. Päihtyneenä taisteluihin osallistuminen on kielletty. Täysi-ikäisten osallistujien kohdalla alkoholin nauttiminen on tapahtuman taisteluiden ulkopuolella sallittua.

 

Tupakointi

Tupakointi on sallittua sille ennalta määritellyillä ja merkityillä paikoilla. Tupakantumpit ja muut nikotiinituotteiden roskat tulee kerätä niille varattuihin astioihin.

 

Roskat

Kaikki tapahtuma-alueelle tuotava on myös vietävä sieltä pois. Tapahtuma-alueelle on sijoitettu jäteastioita. Infopisteeltä on mahdollista hakea jätesäkkejä ja pienempiä roskapusseja leirinnässä käytettäväksi.

 

Siivoa omat jälkesi!

 

Uiminen ja peseytyminen

Uimista ja peseytymistä varten on tapahtuma-alueella sauna ja lampi. Lammessa saa uida, mutta uintia ei tapahtumajärjestäjän puolesta valvota. Älä mene uimaan yksin! Alastomuus on sallittu saunalla ja lammella, muualla kielletty.

 

Tapahtuma-alueella saa käyttää vain biohajoavia pesuaineita. Peseytymiseen soveltuvaa saippuaa tulee saunalle tapahtumajärjestäjien puolesta.

 

Autoilu

Autot saa pysäköidä vain niille osoitetuille alueille. Liikenteenohjaajat ohjaavat pysäköintiä. Tapahtuma-alueella ajaessa on huomioitava, että jalan kulkevia osallistujia on paljon. 

 

Ongelmatilanteissa

Ongelmatilanteiden sattuessa ota yhteys huomioliivillä varustettuun järjestyksenvalvojaan tai järjestäjään. Alla lisäksi vielä tapahtuman turvallisuuden ja sujuvuuden kannalta oleelliset puhelinnumerot:

 

Tapahtumakoordinaattori

Santtu Ritakorpi: +358 45 271 4446 

 

Infopiste

Eetu Kinnunen: +358 40 417 1721

 

Logistiikka- ja leirintävastaava
Ville Halminen: +358 45 134 8997

 

Turvallisuusvastaava 

Arttu Lahtinen: +358 44 563 4604

 

EA-vastaava

Sindri Koskinen +35850918747

 

Hyvinvointi- ja häirintäyhdyshenkilöt:

Teea Solala

Tellu Loikkanen

Konsta Hänninen

Jaakko Rinne

Tiimipuhelin: +358 41 580 5852

 

Tapahtumapaikan osoite: Rannankyläntie 502 A, 40950 Muurame

 

Muuramen terveysasema, avoinna perjantaina: 014 2662791

Virastotie 10, 40950 Muurame

 

Sairaala Novan päivystys: 116 117

Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

 

Yleinen hätänumero: 112