Vapaaehtoishaku

Sotahuuto järjestetään vuosittain vapaaehtoisvoimin. Yhteistä tapahtumaa tehdään innolla ja hyvässä hengessä. Jotta sujuva, turvallinen ja kaikille mukava tapahtuma saataisiin aikaiseksi, tekijäporukkaan tarvitaan monenlaisia osaajia. Mukaan mahtuu kokeneita tekijöitä ja uusia innokkaita.

 

Vapaaehtoiseksi haetaan täyttämällä hakulomake. Otamme yhteyttä hakijoihin kevään aikana. Työtehtävien tarkemmat kuvaukset löytyvät alempaa. 

Huomaathan, että lomakkeella voit hakea nimenomaan tapahtuman aikaisiin ja sitä välittömästi edeltäviin tehtäviin. Jos tahdot auttaa tapahtumajärjestämisessä jollain tavoin jo nyt, ota meihin yhteyttä laittamalla sähköposti osoitteeseen jarjestajat[at]sotahuuto.fi . Jos sinulla on intoa ja paloa esimerkiksi sisällöntuotantoon, lavasteiden ja asujen valmistamiseen, käytännön asioiden suunnitteluun tai vaikkapa pehmomiekkailuskeneä piristävien kampanjoiden järjestelyyn, ota meihin yhteyttä!  

Vapaaehtoisten edut

Vapaaehtoiset saavat kiitoksena panoksestaan ilmaisen pääsyn tapahtumaan. Pidemmistä työvuoroista on mahdollista saada palkkioksi myös ilmainen ruokailu ja tapahtumapaita. Tiiminvetäjä ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi työvuoroista ja korvauksen suuruudesta.

Työtehtävät

Info

 

Infopisteellä olet toivottamassa kävijöitä tervetulleiksi ja vastaamassa osallistujien kysymyksiin tapahtuman aikana. Infossa työskennellessäsi pääset myös avustamaan taisteluiden ulkopuolisen ohjelman järjestelyissä. Infossa työskennellään taisteluiden ulkopuolella.

 

Järjestyksenvalvoja

 

Järjestyksenvalvojana olet mukana vastaamassa tapahtuman turvallisuudesta ja sujuvuudesta. Voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti on toivottava. JV-vuorot painottuvat taisteluiden ulkopuolelle.

 

Ensiapu

 

EA-pisteellä työskenteleviltä vapaaehtoisilta toivotaan voimassaolevaa EA1-korttia. Kokemus ja koulutus alalta katsotaan eduksi. EA-vuorot painottuvat taisteluiden ajalle.

 

Pystytys ja purku

 

Tapahtuman rakenteiden kasaamisessa ja purkamisessa auttaminen ei vaadi erityisosaamista. Työvuorot ovat ennen ja jälkeen tapahtumaa. Tarjoamme tarvittaessa tehtävien ajaksi majoituksen Jyväskylästä ja kyydit tapahtumapaikalle.

 

Logistiikka

 

Vesihuollon, käytännön infran ja muiden juoksevien asioiden parissa avustaminen tapahtuman aikana. Työtehtäviin voi kuulua mönkijällä ja autolla ajamista.

 

Skenaarioavustaja

 

Skenaarioavustajana tehtäviisi kuuluu skenaarioissa tarvittavien proppien ja rajojen asettamista sekä skenaariotavoitteiden valvontaa.Asetarkastaja

 

Asetarkastajana tarkastat tapahtumassa käytettäviä aseita ja kilpiä. Kokemus tehtävästä ja aseiden rakentamista katsotaan eduksi. 

 

Jousi- ja nuolitarkastaja

 

Jousi- ja nuolitarkastajana tehtävänäsi on varmistaa, että tapahtumassa käytettävät jouset ja nuolet ovat turvallisia ja sääntöjenmukaisia. Tehtävään katsotaan eduksi aiempi kokemus tehtävästä, nuolten rakentamisesta ja käytöstä.