Minihuudon osapuolet

Selvittyään viime vuonna Dunwichista voitokkaana, sekä täytettyään laivansa ruuman kullalla ja aarteilla hallitseva mestari, viikinkipäällikkö Sindri Jogar palaa kotimailleen Tanskaan. Jogarin mukana matkustaa myös ovela ja suurielkeinen varaspäällikkö Jester Henley, joka on hankkinut vähän liikaa vihamiehiä kotimaassaan. Siksi Jogar on perinyt Henleyltä sievoisen summan laivamatkasta, jotta hän & Varjojen Kilta voisivat etsiä uusia mahdollisuuksia Tanskasta.
 
Kotipuolessa Jogarin maita on pitkään hoitanut työteliäs ja vahvaotteinen Maakansa, jota luotsivat Bjorksonin veljekset: suorapuheinen vouti Osvald sekä pyyteetön tilanhoitaja Orrick. Mutta kuinka paljon he oikeasti iloitsevat päällikkönsä paluusta? Etenkin kun naapurista tilanteeseen puuttuu vielä Rystyn Klaani, väkevä soturiheimo, jonka etevä johtaja Frida Storgaard on aina ollut Sindrin kanssa napit vastakkain…

Tanskanmaalla kohtaavat:

Jogarin viikingit

Photo: Jari Kuskelin
 
Jogarin viikingit palaavat pitkien, voitokkaiden ryöstöretkien jälkeen kotimailleen toiveinaan lepo ja rauha. Mutta jokin vaisto sanoo, että tämä ei ihan niin helposti tulekaan onnistumaan. Onnistuvatko he silti pitämään omastaan kiinni?
 
Tunnusvärit: Keltainen ja musta

Varjojen kilta

Photo: Jari Kuskelin
 
Uusille alueille saapuva Varjojen Kilta saattaa hyvin pian löytää itsensä rähinän keskeltä Tanskassa. Ajautuvatko he syvempiin vaikeuksiin, vai kiipeävätkö he Henleyn johdolla kaaoksen tikkaita suoraan huipulle?
 
Tunnusvärit: Purppura ja musta

Maakansa

Photo: Jari Kuskelin

Maakansa on Osvaldin ja Orrickin aloitteesta kerännyt rohkeutensa. Päätös on tehty, että nyt lasketaan kuokat ja talikot, vaihtaen nämä miekkoihin ja keihäisiin. Mutta ketäköhän päin he aikovat ne osoittaa?
 
Tunnusvärit: Sininen ja valkoinen

Rystyn klaani

Photo: Jari Kuskelin
 
Frida Storgaard marssittaa kovapäisen Rystyn Klaanin vastaan kuullessaan Jogarin palaavan. Kyseessä tosin ei taida olla mikään lämmin tervetulokomitea. Mitä ässiä Storgaardin hihoista mahtaa löytyä?
 
Tunnusvärit: Punainen ja musta
en_GBEN