Sodan vaunut – Tapahtumapaikka ja ajankohta

Arvoisa sotahuutokansa!

 

Vuoden 2024 Sotahuudon järjestäjätiimi on hiljattain aloittanut työnsä, joka ottaa nyt ensimmäisen suuren askeleensa kohti tapahtuman toteutumista. Paljon on työstetty ja paljon on työstettävääkin, mutta olemme nyt, viimein, tärkeimmän merkkipaalun kohdalla.

 

Merkatkaa siis kalentereihin lukkoon lyöty sijainti sekä päivämäärä:

Kauppilan tila

Ikaalinen, Pirkanmaa

12.–14.7.2024

 

Kauppilan tilan sisämajoituskapasiteetti on tapahtuman aikana tapahtumajärjestäjien käytössä, mutta lähistöltä löytyy sisämajoituksesta kiinnostuneille vuokramökkejä sekä Ikaalisten kylpylähotelli.

 

Tulevan vuoden sotahuudon pääjärjestäjinä toimivat John Helin ja Joonas Lehtonen. He ohjastavat järjestäytynyttä tiimiä, joka on alati kasvava ja edelleen avoin jokaiselle, joka on valmis uurastamaan Suomen suurimman pehmomiekkailutapahtuman eteen. Mikäli siis juuri sinulla olisi panoksesi annettavaksi tähän urotyöhön, ole rohkeasti meihin yhteydessä sähköpostiosoitteeseen jarjestajat@sotahuuto.fi!

 

Loppuvuodeksi tiimi vetäytyy pitkälti valmistautumaan kevään koitoksiin, mutta heti tulevana sunnuntaina on kyselytunti, jossa kuka tahansa pääsee keskustelemaan, tenttaamaan tai rohkaisemaan pääjärjestäjäparia Discordin puolella. Liity siis keskustelukanavan puolelle Suomen Boffaajissa 19.11. klo 16.00!

 

Keväällä, tammikuusta toukokuuhun, odotettavissa on kuukausittainen tiedote, jossa pidämme teidät ajan tasalla tapahtuman työstön etenemisestä, kerromme tavoitteistamme sekä pohjustamme ilmoittautumisen aukeamista. Kesäkuussa tiedotus keskittyy ryhmäkohtaiseen viestintään ja heinäkuussa on odotettavissa vielä viimeinen tiedote, joka kattaa tapahtumaohjeistuksen niin vuosikymmenten veteraanille kuin tulevan kesän ensikertalaisellekin. 

 

Tämän lisäksi niin pääjärjestäjät kuin viestintäkoordinaattorimme ovat aktiivisesti tavoitettavissa, joten otathan rohkeasti sekä matalalla kynnyksellä yhteyttä, jotta saamme tapahtumasta juuri osallistujiensa näköisen ja arvoisen!

 

Pääase-, pääpanssari- ja pääjousitarkastajat lyödään lukkoon tämän vuoden puolella. Näihin tehtäviin voi hakea vielä 15.12. asti, minkä jälkeen järjestäjät julkistavat valinnat. Jos koet, että joku näistä tehtävistä on juuri sinua varten, ota yhteyttä järjestäjiin jarjestajat@sotahuuto.fi!

 

Sohutiimi kiittää tässä vaiheessa teitä kärsivällisestä odotuksesta, toivottaa hyvää loppuvuotta ja odottaa innolla tulevaa!

 

Sähköposti: jarjestajat@sotahuuto.fi

fiFI