Maata näkyvissä – Sotahuuto 2025 Orivedellä, Rekolan tilalla, 11.-13.7.

Sotahuuto 2025 taistellaan, juhlitaan ja riemuitaan Orivedellä, Rekolan tilalla, 11.-13.7.2025.

Kuva: Rekolan tila

 

Kävimme kesän aikana tutustumassa useampaan mahdolliseen tapahtumapaikkaan, mutta Oriveden Eräjärvellä sijaitseva Rekolan tila loi meille peltoineen, metsineen ja rantoineen nopeasti varman olon siitä, että puitteet sopivat Sotahuudon järjestämiseen. Myös yhteistyö tilan omistajien kanssa oli heti ensi hetkestä vaivatonta. Olemmekin innoissamme päästessämme kutsumaan teidät muuttamaan pirkanmaalaista maalaisidylliä normannivalloituksen näyttämöksi.

 

Tapahtumapaikan tarkka osoite on Vedentaustantie 874 ja se sijaitsee noin 25 kilometriä Oriveden keskustasta kaakkoon. Tapahtumapaikkaa lähempänä on Eräjärven kylä, josta löytyy esimerkiksi Sale. Eräjärven alueelta löytyy erilaisia majoitusvaihtoehtoja niille osallistujille, jotka eivät tahdo majoittua tapahtuma-alueella. Rekolan tilan omat vuokramökit on kuitenkin jo varattu tapahtuman käyttöön, niitä ei siis enää kannata kysellä tilalta.  Tilaan voit kuitenkin tutustua esimerkiksi paikan omilta verkkosivuilta.

 

Kerromme tapahtuma-alueesta lisää lähempänä tapahtumaa. Seuraavassa tiedotteessa kerromme, millaisin keinoin tahdomme helpottaa ja kannustaa ensikertalaisia ottamaan osaa tapahtumaan! Tässä vaiheessa kuitenkin voimme jo todeta, että ryhmien kannattaa pyrkiä tuomaan mukanaan mahdollisimman suuri joukko lajista kiinnostuneita!

fiFI