Hetki lähenee – hinnastosta ja vapaaehtoisista

Hei kaikki Sotahuutajat!

 

Olemme innoissamme ilmoittaessamme, että työskentelemme kovasti ilmoportaalin parissa saadaksemme ilmoittautumisen auki mahdollisimman pian. Haluamme tiedottaa kuitenkin hinnastosta jo ennen varsinaisen ilmoittautumisen alkamista.

 

Tänä vuonna se näyttää seuraavalta:

– Perushinta: 45 €

– Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät: 35 €

– Ensikertalaiset: 25 €

– Huoltojoukot: 20 €

– Tapahtumaruokailu: 52 €

– T-paita: 25 €

 

Lisäksi su-ma ruokailu maksaa 15€.

Ennalta ilmoitetut erikoisruokavaliot valmistamme tarvittaessa erikseen. Erikoisruokavaliot saa henkilökunnalta pyydettäessä (esim. gluteeniton leipä & puuro)

 

Lisäksi lanseeraamme tapahtumassa uuden kannatuslipun, joka kustantaa 70 euroa. Tämän ostajille on tarjolla upea Sotahuuto 2024 kahvikuppi. Ulkomailta tulevien osallistujien osallistuminen pysyy edelleen ilmaisena.

 

Ruokailun hoitaa tänä vuonna monille tuttu Vallesmanni, ja totuttuun tapaan saatavilla on myös suurta suosiota kerännyt Sotahuuto t-paita.

 

Pyrimme myös yhä jatkamaan tapahtumaa maanantaihin asti, jonka myötä tulisi todennäköisesti mahdolliseksi myös extraruokailujen ostaminen. Tämän mahdollistamiseksi tarvitsemme kuitenkin yhä lisää vapaaehtoisia ensiapuun ja järjestyksenvalvontaan. Jos sinulla on mahdollisuus auttaa, otamme kiitollisina vastaan apusi. Aiheesta tiedotetaan lisää myöhemmin, mikäli vapaaehtoisia saadaan tarvittavat määrät.

 

Kesäterveisin,

Pääjärjestäjät

 
fiFI