Rummut: Ilmoittautuneet, jälki-ilmoittautuminen ja rekrykilpailu

Kuva: Jari Kuskelin

Eilinen oli viimeinen päivä ilmoittaa ryhmänsä Ilmoportaalin kautta. Ilmoittautumisia tulikin huikeat 568! Tämä ylitti omatkin arviomme! Iloksemme noin neljäsosa ilmoittautuneista oli juuri sitä väkeä, jonka olemme pyrkineet tapahtumaviestinnässä ja suunnittelussa ottamaan huomioon, eli ensikertalaisia ja palaavia taistelijoita.

Tässä tiedotteessa käsittelemme jälki-ilmoittautumista ja teemme muutamia nostoja Ilmoportaalin kautta ilmoittautuneista ryhmistä. Esittelyssä on myös uusi ryhmä: E.G.O!

 

Jälki-Ilmoittautuminen

Vaikka Ilmoportaali onkin suljettu, vielä on mahdollista ilmoittautua tapahtumaan jälki-ilmoittautumisen kautta. Jälki-ilmoittautuminen onnistuu lähettämällä sähköposti osoitteeseen jarjestajat@sotahuuto.fi. Käytä viestissä tätä valmista viestipohjaa:

 

Viestin otsikko: Oma nimesi, ilmoittautuminen Sotahuutoon 2023

 

Osallistujan nimi: 

Ikä: 

Puhelinnumero:

Joukkue: (jätä tyhjäksi, jos sinulla ei ole joukkuetta)

Osallistun tapahtumaan taistelijana / ensikertalaisena / palaavana taistelijana / huoltohenkilönä (valitse itsellesi sopiva)

 

Sähköpostiin ei tarvitse kirjoittaa muuta ylimääräistä. Saat vastauksena viitenumeron ja maksuohjeet. Hinnaston ja tiedon tapahtumavakuutuksesta löydät tältä sivulta. Oheistuotteiden ostaminen ei enää ole mahdollista.

 

Nostoja Ilmoportaalin tiedoista

Ensikertalaisia on tapahtumaan ilmoittautunut peräti 89. Palaavia taistelijoita taasen on ilmoittautunut 52 kappaletta. Ulkomailta tapahtumaan saapuu 12 taistelijaa.

 

Vaikka tapahtuman suurimman ryhmän tittelistä käydäänkin yhä kovaa kamppailua, näillä näkymin sen ottaa Maahinkainen. Usempi joukkue onnistui tekemään huikeita suorituksia rekrytoinnin suhteen, mutta armeijatasolla tarkasteltuna rekrytoinnissa onnistui parhaiten Burgundin armeija. Suuria positiivisia yllättäjiä rekrytoinnissa löytyi myös tasoituspoolin ryhmien keskuudesta.

 

Rekrytointikilpailumme voitti ylivoimaisesti uusi ja iloinen yllättäjä, E.G.O! Joukkueen kahdestatoista ilmoittautuneesta peräti yksitoista oli ensikertalaisia! Upean suorituksen vuoksi E.G.O:lle on tarjolla tästä hyvästä oma saunavuoro tapahtumalauntaina. Pyysimme E.G.O:lta lyhyen esittelyn:

E.G.O Hiidenkirnussa, Kuva: Staiven Anttila

 

”Quis sum Ego? 

 

E.G.O on boffausjoukkue, joka on lähtöisin Alter Egosta, eli vuodesta 1994 toimineesta Helsingin yliopiston roolipeliyhdistyksestä. Näiden vuosien aikana Alter Egon jäsenten kosketus boffaukseen tuli satunnaisista bofferilarpeista, joiden myötä Alter Egon muumiobofferitreenit myös alkoivat. Uusi vaihe alkoi, kun monessa sotahuudossa kypsynyt teiniskirmi päätti perustaa Alter Egolle varsinaisen boffausjoukkueen tarkoituksena saada uusia pelaajia kaikkiin boffaustapahtumiin. 

 

Syntynyt E.G.O päivitti asevaraston muumioboffereista nykyboffauksen standardien mukaiseksi ja aloitti viikottaisen treenaamisen boffaustapahtumia varten. Tulemme Sotahuutoon joukkueena, josta osa on treenannut ahkerasti koko vuoden ajan, kun taas osa on kokeillut boffausta vasta muutaman kerran. Meille on tärkeää, että joukkueen jäsenet pääsevät osallistumaan Sotahuutoon mahdollisimman pienellä kynnyksellä. Toivomme, että vasta-alkajat ja treenanneemmat pelaajat pääsevät loistamaan ja tekään sankarillisia tekoja Sotahuudon kentillä. Vaikka valmentajamme onkin skirmari, annamme pelaajille vapauden löytää ja valita tyylinsä, E.G.O:lla ei siis ole yhtä lukkoonlyötyä taistelutapaa. 

 

E.G.O sum qui sum”

 

Toivottakaamme E.G.O tervetulleeksi Sotahuutokentille! 

 

Pitäkää mielessä jälki-ilmoittautumisen mahdollisuus! Tiedotamme pian lopullisista armeijajaoista.

fiFI