Kutsuhuuto – ulkomaalaisystävällisyys & aloittelijat

Taannoin julkaistussa Travis Finneranin blogitekstissä kerrotaan boffokulttuurin rantautumisesta Sveitsiin.

Viime vuoden tapaan olemme päättäneet ottaa erityisesti huomioon lajin tulokkaat sekä vierahilta mailta saapuvat. Tässä tiedotteessa avaamme hieman Sotahuutoa 2024 aloittelijoille sekä Suomen ulkopuolelta tapahtumaan tuleville. Huomaathan, että muun sivuston lailla oikeasta alakulmasta löytyvästä laatikosta voit vaihtaa sivun kielen suomesta englanniksi ja takaisin.

ALOITTELIJOILLE

Kasvaakseen ja pysyäkseen elinvoimaisena mikä tahansa laji tarvitsee uusia harrastajia. Tänäkin vuonna Sotahuudon harrastajat haluavat tukea uusien boffaajien osallistumista tapahtumaan tarjoamalla näille alennusta tapahtumahinnasta. Alennuksen määrä tarkentuu toukokuussa, kun avaamme ilmoittautumisen.

Aloittelijoiden sohutaivalta helpottamaan Sotahuudon sivuilta löytyy Sotahuudon ABC eli listaus lajin erikoistermeistä, jotka saattavat aluksi tuntua uusista harrastajista vierailta.

Sotahuudon ikäraja on tänäkin vuonna 15 vuotta. Erityisesti alaikäisille ja heidän huoltajilleen koottua tietoa boffauksesta, Sotahuutoon lähtemisestä ja tapahtuman turvallisuudesta löydät täältä.

Eikö sinulla vielä ole joukkuetta? Kokoa kaveriporukkasi ja ilmoittaudu mukaan uutena joukkueena! Tältä sivulta löydät parhaat vinkkimme uuden joukkueen perustamiseen. Joukkuementorimme Juha-Matti Marjamaa ja Eetu Sipilä toimivat tänäkin vuonna tukihenkilöinä uusille joukkueille ja sellaisista haaveileville. Myös jo tapahtumassa käyneet joukkueet voivat hyödyntää joukkuementoreita.

Jos uuden joukkueen perustaminen tuntuu liian kaukaiselta haaveelta, mukaan Sotahuutoon pääsee tietysti myös jo olemassa olevan joukkueen mukana! Kysy paikallisten treeniesi vetäjältä Sotahuutoon lähtemisestä tai katso, mitkä joukkueet etsivät uusia jäseniä sivuillamme.

KANSAINVÄLISILLE OSALLISTUJILLE

Sotahuuto 2024 on ilmainen Suomen ulkopuolelta tuleville osallistujille. Tämä ei koske ruokailua, joka tulee ostaa erikseen.

Tapahtumaperjantaina pidetään erillinen englanninkielinen briiffi, jossa käydään läpi tapahtuman säännöt ja suomalaista pehmomiekkailuetikettiä.

Viime vuonna aloitettu projekti sotahuuto.fi -sivuston kääntämisestä englanniksi etenee hyvää vauhtia ja suurin osa sisällöistä löytyy molemmilla kielillä.

JOUKKUEVAHVUUSARVIOT

Järjestäjät ovat lähestyneet joukkueita kyselylomakkeilla joukkueiden arvioiduista vahvuuksista tulevassa Sotahuudossa. Näitä arvioita käytetään alustavien jakojen pohjana. Vastaattehan mahdollisimman pian! Jos olet joukkueesi yhteyshenkilö etkä ole saanut kyselyä, otathan yhteyttä järjestäjiin.

TULEVIA AIKATAULUJA

Ilmoittautuminen Sotahuutoon alkaa toukokuussa ja päättyy kesäkuussa. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on kalliimpaa eikä tapahtumaruokailun ostaminen ole enää mahdollista. 

Vapaaehtoishaku on auki. Linkin takaa löydät tietoa vapaaehtoisille kuuluvista eduista ja kuvaukset tehtävistä tapahtuman aikana. 

Miekkamatka 2024-treenihaaste on käynnissä ja jatkuu 11.7.24 asti. Eniten merkintöjä eri treeneistä sohuviikon torstaihin mennessä kerännyt boffaaja voittaa Miekkamatka 2024 -t-paidan!

Järjestäjät vastaavat kaikkiin mieleen tuleviin kysymyksiin jarjestajat@sotahuuto.fi

fiFI