Sotatorvet – Ilmoittautuminen on auki!

Kuva: Jari Kuskelin

 

Ilmoittautuminen tapahtuu 25.6. asti Ilmoportaali-järjestelmän kautta: https://ilmoportaali.sotahuuto.fi/. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on mahdollista, mutta silloin ei voi hankkia ilmoittautumisen lisäksi mitään lisätuotteita. Jälki-ilmoittautuminen tulee hoitaa myöhemmin julkaistavien ohjeiden mukaisesti. 

 

Ilmoportaalin käyttö on yksinkertaista. Tunnukset luotuaan osallistuja voi etsiä Tapahtumat-valikosta tapahtuman Sotahuuto 2023 ja etsiä sieltä oman joukkueensa, johon ilmoittautua. Jos ilmoittaudut ilman ryhmää, valitse ryhmäksesi Yksilöilmoittautuminen.

 

Jos omaa joukkuettasi ei vielä valikosta löydy, keskustele ryhmäsi kanssa siitä, kuka ryhmän järjestelmään perustaa. Ryhmän perustanut jäsen saa ryhmän ylläpitäjän oikeudet, joten ryhmän kanssa kannattaa sopia siitä, kuka ryhmän Ilmoportaali-järjestelmään perustaa. Ryhmän ylläpitäjä pystyy lisäämään myös osallistujia, joilla ei omia tunnuksia ole.

 

Tapahtuman perushinta on 40 euroa. Tarjolla on useita alennusryhmiä, joiden hinnat ja ehdot löytyvät alta. Työvoimalle suunnatut alennukset riippuvat sovitusta työn määrästä. Jos olet täyttänyt työvoimarekryn kaavakkeen, mutta et ole vielä saanut yhteydenottoa, odota kärsivällisesti tämän viikon loppuun ennen ilmoittautumista. Aiemmista vuosista poiketen tänä vuonna kaikkiin ilmoittautumisluokkiin sisältyy tapaturmavakuutus.  Tapaturmavakuutus koskee kaikkia osallistujia, jotka ovat kirjoilla Suomessa. Suomen ulkopuolelta tuleville osallistujille suosittelemme kattavan matkavakuutuksen ottamista.

Hinnasto:

Tapahtumaan osallistuminen taistelijana 40 euroa

 

Tapahtumaan osallistuminen palaavana taistelijana 30 euroa

 

Palaavaksi taistelijaksi katsotaan osallistuja, joka on osallistunut aiemmin Sotahuuto-tapahtumaan, mutta edellinen osallistuminen on tapahtunut vuonna 2019 tai aiemmin.

 

Tapahtumaan osallistuminen ensikertalaisena 20 euroa

 

Ensikertalaiseksi katsotaan osallistuja, joka ei ole aiemmin osallistunut Sotahuuto-tapahtumaan taistelijana. Osallistuminen muihin pehmomiekkailutapahtumiin ei estä oikeutusta tähän alennukseen.

 

Tapahtumaan osallistuminen huoltohenkilönä 15 euroa

 

Huoltohenkilöksi katsotaan osallistuja, joka ei osallistu skenaarioihin taistelijana. 

 

Tapahtumaan osallistuminen Suomen ulkopuolelta tulevana osallistujana 0 euroa

 

Kaikki Suomen ulkopuolelta tulevat osallistujat valitsevat tämän, osallistuivat taistelijoina tai huoltohenkilöinä.

Muut tuotteet, ostettavissa 25.6. asti

Aiemmista vuosista poiketen osallistuminen sisältää vakuutuksen. Vakuutus koskee kaikkia osallistujia, jotka ovat kirjoilla Suomessa.

 

Ruokailu 45 euroa

 

Ruokailun tiedot löytyvät omalta sivulta.

 

Tapahtumapaita 25 euroa

 

Mustavalkoinen paita pääkuvalla, unisex-mallia

 

Juliste A3 7 euroa

Värillinen juliste pääkuvasta

 

Juliste A2 15 euroa

 

Värillinen juliste pääkuvasta

fiFI